Diensten

UgetIT biedt de volgende IT ondersteuning:

 • Migratie

  De weg naar digitale transformatie vergt een aantal fases waaronder migraties. Deze kunnen erg complex en tijdrovend zijn, wij bieden uw organisatie een helpende hand met o.a.:

  • Cloud migraties naar Office 365 (Sharepoint, Exchange, documenten, files, etc.)
  • Server migraties naar Azure (fysiek en/of virtueel)
  • Bepalen wat voor uw organisatie de beste keuze is (bv. lift-and-shift, hybrid of cloud-only)
 • Beheer

  Office 365 wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid, het bijhouden van deze veranderingen en wat dit betekent voor uw organisatie is dan ook vrij complex. De veiligheid en/of beschikbaarheid van uw Office 365 omgeving kan met één instelling al verstoord worden.

  Daarnaast kunnen er onvoorziene problemen voor doen welke moeilijk op te lossen zijn, omdat dit bepaalde technische kennis vereist.

  Door het beheer uit te besteden hoeft u zich geen zorgen te maken over deze veranderingen en de eventuele gevolgen voor uw organisatie. Problemen kunnen snel en eenvoudig op afstand (alles draait immers in de cloud) worden opgelost. Het ‘on-boarden’ van nieuwe gebruikers gebeurt zodanig dat iedereen snel aan de slag kan met de juiste rechten en applicaties. Ook het instellen van de juiste beveiliging van uw omgeving en data hoort hierbij.